söndag 31 januari 2010

Nytt matchställ


Det börjar närma sig den tiden då fotbollens nya matchställ skall presenteras. Det bubblar i leden när det nu framkommit att vi kommer spela i gula bortatröjor. Om det blir som Rumäniens tröjor eller möjligen Bröndbys gula med blåblåränder kan vi nog acceptera det. Men det känns som vi kommer få se allt för många gul-svarta klädkombos på läktarna för att vi ska gilla det.
Hemmatröjorna ryktas bli blårandiga, något vi köper rakt av. Låter snyggt.

2 kommentarer:

  1. Det måste ju ha brunnit i huvudet på nån! Det här är det dummaste påhittet sedan han på som gick på LSD trodde att han kunde stoppa tåget med kroppen. Det är så dumt att tåget i fråga faktiskt stannade för att tågföraren personligen var så dum så att hans klocka stannade och därför blev handlingsförlamad av att inte kunna följa tågtiden. Ja, det faktiskt lika dumt som hela det här jävla inlägget.
    Gula tröjor!? Vad ska man säga? Så jävla dumt!

    SvaraRadera
  2. Förtydligande!
    Med "dumt inlägg" så syftade jag såklart på mitt eget inlägg. Det var ett dumt inlägg. Det var även dumt att jag inte var tydligare med den saken.
    Om det var nån som var dum nog att tro att jag syftade på Jannes inlägg om Djurgårdens nya matchställ så känner jag mig själv lite dum och ber om ursäkt.

    HATA GNAGET!

    SvaraRadera