tisdag 29 december 2009

PL§13 Tours presenterar THE LOST WEEKEND

Björnar och bekanta, från och med nu kommer helgen i Göteborg den 13:e och 14:e Mars att gå under namnet "The Lost Weekend". Namnet är en populärkulturell syftning till dels John Lennon, dels till TV-serien Gossip Girl. Ni som inte vet vad detta innebär kommer nog bli varse dess omfattning så småningom.
Så länge väljer vi bara att informera om lite detaljer som kan vara bra att veta.

Lördagen
Tåget Stockholm - Göteborg går 10:51 och är framme 14:22.
Uppskattningsvis femton minuter senare checkar vi in på Scandic Crown.
Jag skulle gissa att de fyra timmar tills hockeymatchen mot Frölunda börjar spenderas med en middag och kanske även lite bastubad på hotellet. Dom har en riktigt fin bastu.
Efter hockeyn tycker jag vi drar till Andra Långgatan.

Söndagen
Utcheckning från hotellet är väl rimligen vid 12, då vi lämnar eventuellt bagage och drar för en lunchbira innan fotbollssäsongen drar igång med stormötet mot Häcken vid tvåtiden.
Tåget hem går 17:42 och innan dess lär vi väl hinna med en öl på centralen. Har hört att dom har en bra pub även om den var stängd senast vi skulle dit.
Hemma i Stockholm igen 20:50 och ett gäng trötta björnbusar tar sig gissningsvis hem för att klä om innan man drar ut i Stockholmsnatten.

2 kommentarer:

  1. Kan även påpeka att tågbiljett är bokat för följande personer:
    Kim, Janne, Vårt juridiska ombud och Nixon.
    Hotell är bokat för:
    Kim, Janne, Vårt juridiska ombud, Nixon och Nutte.

    Ni som vill hänga på bokar bara tåg på samma tider som vi andra, sen fixar vi hotell på något sätt. Går säkert att klämma in en extrasäng eller sova på ett golv eller liknande.

    SvaraRadera
  2. Det här blir riktigt grymt. Ser nästan fram emot bastun på hotellet mest av allt. Härmed utlyses därför BBs officiella bastutävling. Må bäste man vinna. Förövrigt är jag väldigt nyfiken på koppligen Lennon/Gossip girl.

    SvaraRadera