lördag 31 oktober 2009

We killed like champions!

Hunter S Thompsons ord till hans vän Ralph Steadman ekar längst hovets väggar ikväll och vidare genom södermalm, gamla stan och upp genom city tills det dånande erupterar i höjd med östermalm imorgon eftermiddag. We killed like champions. Djurgården besegrade Timrå ikväll på ett väldigt övertygande sett och årets säsong ser ut att bli den trevligaste på många år. Morgondagens fotbollsmatch mot Kalmar är riktigt het. "Stadion kokar över" är mer än en låtrad imorgon. Väldigt mycket står på spel och vi kräver 100% inställning av samtliga inblandade. Personligen tänker jag klistra mig på räcket och vråla fram Djurgården till tre poäng.
Så runt femtiden imorgon, när vi vinglande till hälften av öl och till hälften av lycka tar oss fram längst med valhallavägen så kan jag tyst återupprepa orden. We killed like champions. Sen ekar det vidare till allsvenskan 2010. Vi ska vara kvar. Allt annat är otänkbart.
Imorgon ger vi allt. Bära eller brista. Nu kör vi! DJUUUUUUUUURGÅRDEN!

1 kommentar:

  1. Underbar seger igår, ändå är det svårt att glädjas åt vinsten när råttpacket samtidigt tog sitt första guld på elva år. Surt sa räven. Vidrigt sa haren. Tvi sa kråkan. Fuck you säger vi.
    En insikt som, lite "out of topic" väktes hos delar av BB är att vårt allas Londoner är ett sjysst ställe med personal som alltid ställt upp för oss. Inte ens när några i leden kände sig nödgade att slå sönder delar av inredningen samt fönsterrutorna pga polisens obefogade brutalitet för ett par år sedan, inte ens då gav Londoner oss i supporterleden någon skuld utan riktade allt ansvar för förstörelsen mot uppviglarna och våldsmännen inom polisen. I går kände vi dock av en stämning som motarbetar all den ömsesidiga respekt som vi och Londoner har byggt upp. Det är inte ok att bete sig som svin i vårt eget vardagsrum. I går gjorde vissa av det nytillkomna, lite yngre klientelet just det. Någon valde att mycket träffsäkert kalla dessa personer för "svansen". Vi uppmanar alla som är lite äldre och klokare att ta dessa människor i örat och visa dem vägen till hur vi ska och förväntas bete oss ute i hoodsen.

    VI ÄR INTE AIK!

    SvaraRadera