söndag 19 april 2009

Inför : Hammarby borta

Imorgon klockan åtta är det dags för årets första Stockholmsderby. Busiga Björnar representerar som vanligt på läktaren. Denna gång på den norra, så alla Ni som har It's funny because it's true!
klibbor med Er klistrar med fördel upp dom på norra stå så att asen kan se hur vi andra ser på dom.

Åter till morgondagens motståndare bajen, complete and utterly failures som dom kallades i en bok för ett par år sedan. Dom känns lite som kusinen från landet, och pratar som han också, ett gäng man har lite svårt att ta på allvar. Årets säsong har börjat dåligt för oss båda men frågan är om det inte är Tony G som sitter mest löst av tränarna, ynka ett poäng på tre matcher har man lyckats skrapa ihop. Efter oss så möter man HeIF, så det är fullt möjligt att man står på 1 poäng efter fem spelade matcher och då blir det svårt för Tony G att sitta kvar.

Jag hoppas vi får se ett snabbare DIF med spelare som spelar med hjärta och springer i 90 + tillägg, då kommer vi att vinna, så enkelt är det.

Samlingen imorgon sker som vanligt på hemlig plats och meddelas ut via sms till Er under kvällen.

Börjar bli riktigt taggad nu! Nu kööör vi!!

3 kommentarer:

  1. spännande skrivet om tunnelbanor

    SvaraRadera
  2. Du får ju läsa mellan raderna. Det fattar ju vem som helst att Busiga Björnar åker tunnelbana mellan puben och råttsunda så tillvida att inga potentiella upplopp sätter käppar i tunnelbanehjulet. Skulle så vara fallet, delar busiga björnar självklart istället på en taxi. För övrigt anser jag att bajen är en cancersvulst på samhällskroppen som skall förgöras med alla tänkbara medel. NU SKALL VI HOPPA HUVUD!! HATA BAJEN!!!

    SvaraRadera
  3. KGB skall åter få springa från Bussiga Björnar. Denna gång gärna utan att ha sänkt mig innan

    SvaraRadera