tisdag 21 september 2010

Dom Dimmiga Dagarna


Nu har hösten har smygit sig på oss, mörkret kommer tidigare och tidigare på kvällarna och hockeysäsong och fotbollssäsong flyter ihop.
Det är nu som Busig Björnar hänger på match nästan varje kväll. Det är gastropubar och finöl. Det är sunkhak och stöl. Det är mäklarbrickor hit och champagnesprut dit.
Det är nu som varje Busig Björn behöver tänka lite extra på alkoholen. Eller iaf att inte dricka för mycket, vi har en slutspurt på Allsvenskan att se. Och hockeysäsongen har ju precis börjat.
Så därför vill jag uppmana varje medlem att gå efter den gamla härliga devisen, varannan vatten!

Personerna på bilden har mig veterligen ingenting med Busiga Björnar att göra.
Men man kan aldrig vara helt säker!

Information om samlingen innan hockeyderbyt på tisdag kommer att kommuniceras ut separat.

4 kommentarer:

  1. Du skriver att personerna på bilden inte har nåt med BB att göra men han tredje från vänster, han med glasögonen, känner du väl igen. E-Berra! Gammal suppleant i styrelsen. Mannen som myntade begreppet: "jag ska hoppa på ditt huvud". Galen lirare det där..
    Han tar numera avstånd från bilden ovan och låter hälsa att den är tagen någon gång i mitten av 90-talet utanför docklands. Tiden han beskriver som Dom Dimmiga Dagarna. Tiden då han och hans smilegubbe-gäng tvådygnsdansade till obskyra trance och ambient toner samt åt alldeles för mycket pastellfärgade så kallade "robotar" och Micro-dots. Man kan lätt förstå att han ansåg det viktigt att hålla vätskebalansen.

    SvaraRadera
  2. Det här gick ju skitbra. Varannan av oss tog det lugnt och drack vatten och varannan sket i matchen och drog till hotellbaren.

    SvaraRadera
  3. Nu tror jag att Janne inte riktigt har koll på liggande stolen som hjälp vid uträkning av bråktal.

    Jag får det nämligen till 20% som föll ifrån och hamnade på hotellet.

    SvaraRadera