torsdag 18 mars 2010

Minnen från The Lost Weekend

För att illustrera vad som kan varit en av dom bästa kvällarna i mitt supporterliv så har jag gjort ett diagram över hur Busiga Björnars fyramannatrupp hade det under kvällen.

Dagen börjar 10:00 med cavafrukost och dom flesta tar det lugnt men ändå med en skön stämning. Beppehatten står med sitt tomma cavaglas i ungefär två sekunder innan han säger "va fan" och poppar nästa flaska. Beppehatten toppar snabbt. Runt tvåtiden ska vi vara framme, men på grund av bromsfel sitter vi kvar. Kims humör sviktar medan Nixon står med en öl i ena handen, en champagne i den andra och tycker att tåg är rätt okej. Janne har börjat dricka upp sitt ölföråd som skulle räcka till två tåg och buss-resor.
Vid fyra peakar Kim för dagen. Drickandes öl i bubbelpoolen så har han så kul han kommer ha denna kväll. Advokaten har tills nu mest flytit med men börjar så småningom ta några öl här och var även han. Janne skiter i sällskapet och drar till Flygande skotten med annat sällskap.
Matchen börjar och Beppehatten börjar bli trött och full, Kim trött medan Janne och Åklagaren gillar hockey och har det bra. Kim åker hem och sover innan matchen är slut.
Efter matchen blir Beppehatten ombedd att lämna Flygande skotten, något han gör med orden "Okej, jag drar hem till Orminge och slaggar". Vad han gör sen är oklart, men mobilen låg i lobbyn på Mornington Hotell på morgonen efter.
Janne och Advokaten gör stan på flygande skotten och gamleport. Därefter drar Åklagaren hem medan Janne drar vidare till Rubinen med ett gäng innehållande en WM-snubbe som hävdade att han inte var WM. Kvällen avslutas med att WM-snubben landar på Nixon och Jannes hotellrum på något märkligt sett. Han lämnar rummet efter att baren har tömts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar