tisdag 4 maj 2010

Gnagarsvin.

Det är väldigt ovanligt att man känner sympati med gnagare när det går dåligt för dem, men just nu så kan vi inte undvika att känna med Maanoja som för tillfället får utstå den vidrigaste hetsjakten på en spelare vi sett, och det av sina så kallade lagkamrater. Det är just det här som vi avskyr med aik, deras totala avsaknad av insikt och deras dräggighet. Aikare är avskum, på riktigt. Man har genom hundra år odlat upp en tradition i föreningen om att hävda sig, oavsett om man kan backa upp det. Inför denna säsong visste det inga gränser.
När Zoran hävdade att Allsvenskan skulle bli tråkig så var det kaxigt, men vi vann SM-guld. När aik trycker upp affischer med "Kom och ta oss" och alla kommer och tar dem, då blir det bara tragikomiskt. Till saken hör att aikare fortfarande sitter och pratar om sitt lag som guldkandidater trots att noll och inget idag talar för att dom ska spela kvar i allsvenskan nästa år.
Vad är det då som är anledningen till att aik går dåligt? Maanoja säger aikarna själva. Noterbart är att aik faktiskt har släppt in färre mål än de flesta andra lag i allsvenskan, 10 mål på 10 matcher. Man har däremot bara gjort 5 mål, minst av alla lag.
Brist på insikt var det, va?

5 kommentarer:

  1. Word. Vilka pajasar de är alltså...
    vet inte riktigt vad man ska säga, håna en lagkamrat på det sättet...

    SvaraRadera
  2. Ni skulle möjligtvis inte har lust att lägga upp de nummer från Järnkaminen som låg uppe för ett tag sedan. De går inte längre att ladda ner. Skulle vara kanon!

    SvaraRadera
  3. Jaha, det fanns tydligen någon tidsbegränsning där.
    Ska försöka fixa fram originalen i helgen.

    SvaraRadera
  4. http://busigabjornar.blogspot.com/search/label/j%C3%A4rnkaminen

    Nu ligger filerna uppe på nytt ställe.

    SvaraRadera
  5. Men janne, du vet väl att Aik är världens farligaste klubb näst efter Partizan och röda stjärnan?

    SvaraRadera